Νυσταγμένος γιος διακόπτει την ομιλία του Κυβερνήτη μπαμπά του

Κόσμος
Νυσταγμένος γιος διακόπτει την ομιλία του Κυβερνήτη μπαμπά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο τρυφερό βίντεο: Ο μπαμπάς έσκυψε και τον πήρε αγκαλιά!

Δεν έχει καμία σημασία που ο μπαμπάς του μόλις εξελέγη νέος κυβερνήτης στην Καλιφόρνια: ο γιος του Γκάβιν Νιούσομ είναι μόλις δύο ετών, νυστάζει και δεν καταλαβαίνει από νικητήριες ομιλίες, πολιτικές υποχρεώσεις, κάμερες και φλας.

Η αντίδρασή του ήταν εντελώς αυθόρμητη και δικαιολογημένη για μία τόσο κουραστική περίσταση για ένα μικρό παιδάκι.

Έτσι ο κυβερνήτης μπαμπάς του διέκοψε για λίγο την νικητήρια ομιλία του, έσκυψε πίσω από το pontium και πήρε στην αγκαλιά του το λιλιπούτειο τρισχαριτωμένο και νυσταγμένο γιο του.

Ο μικρός πρωταγωνιστής του ευχάριστου στιγμιότυπου έτριβε τα μάτια του, μασουλούσε νευρικά την πιπίλα του, σχεδόν ανεβοκατέβαινε στην αγκαλιά του πατέρα του και κάποια στιγμή οριζοντιώθηκε για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Κάπως έτσι, η συγκεκριμένη άβολη στιγμή μπαμπά – γιου έγινε viral, και ίσως ο νεοεκλεγείς Νιούσομ να πήρε το πρώτο του μάθημα: τα παιδιά δεν είναι αξεσουάρ και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κλέψουν την παράσταση, ακολουθώντας απλά και μόνο το ένστικτό τους.

Για την ιστορία… κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο μπόμπιρας ξέφυγε από την αγκαλιά της μητέρας του και έτρεξε προς το μέρος του μπαμπά του, που εκείνη τη στιγμή έδινε την ομιλία του.

Το κατά πόσο ήταν ένα ακόμη καλά σκηνοθετημένο εύρημα των Αμερικανών επικοινωνιολόγων, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News