default-image

Άνδρας πέταξε από το μπαλκόνι τα σκυλιά της γυναίκας του για να την εκδικηθεί

Κόσμος
Άνδρας πέταξε από το μπαλκόνι τα σκυλιά της γυναίκας του για να την εκδικηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην κομητεία Κουκ του Σικάγο, άνδρας πέταξε δύο σκυλιά από το μπαλκόνι, γιατί ζήλευε τη γυναίκα του και αποφάσισε να την εκδικηθεί

«Αγαπάς αυτά τα σκυλιά περισσότερο απ' ό,τι αγαπάς εμένα... Θα τα σκοτώσω», είχε πει στη σύζυγό του πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του και πετάξει τα σκυλιά από το μπαλκόνι. 

Την αγάπη που έτρεφε η γυναίκα του για τα δύο τσιουάουα ζήλεψε ένας άνδρας και αποφάσισε να την εκδικηθεί επιχειρώντας να τα σκοτώσει.

Έπειτα από έναν «ομηρικό» καβγά που είχε με τη σύζυγό του, ο Τζέραλντ Τζέσκε χαστούκισε τη γυναίκα του και στη συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα τους στην κομητεία Κουκ του Σικάγο και πέταξε τα δύο σκυλιά από το μπαλκόνι.

«Αγαπάς αυτά τα σκυλιά περισσότερο απ’ ό,τι αγαπάς εμένα… Θα τα σκοτώσω», είχε πει στη σύζυγό του πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του και πετάξει τα σκυλιά από το μπαλκόνι.

Το ένα τσιουάουα, ηλικίας 16 χρόνων, σκοτώθηκε ακαριαία ενώ το άλλο, ονόματι Φλο, επέζησε από την πτώση, αλλά εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα.

Ο 51χρονος, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleytherostypos.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ πρέπει να καταβάλει εγγύηση 10.000 δολαρίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News