Ο Λουκ νίκησε τον καρκίνο, χτύπησε το καμπανάκι της νίκης & έγινε viral

Κόσμος
Ο Λουκ νίκησε τον καρκίνο, χτύπησε το καμπανάκι της νίκης & έγινε viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το video με τον 13χρονο συγκινεί - Όλοι τον χειροκροτούν γιατί κατάφερε να βγει νικητής

Η λέξη «συγκλονιστικό» είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που συνέβη στη Βρετανία, με ένα 13χρονο αγόρι το οποίο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο.

Ο Λουκ Μπρόντμπερντ πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο και τους τελευταίους 8 μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όμως χάρη στην επιμονή ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και του ίδιου του Λουκ, ο ασθενής κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια!

Όλο αυτό το διάστημα που έμεινε στο νοσοκομείο, όλοι δέθηκαν συναισθηματικά μαζί του.

Έτσι, όταν τελικά αποδείχθηκε ότι ο καρκίνος θεραπεύτηκε και ο Λουκ μπορούσε να πάρει εξιτήριο, γιατροί και νοσηλευτές αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο 13χρονος, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, μπαίνει στο διάδρομο του νοσοκομείου και περπατάει ενώ οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς του κυριολεκτικά τον αποθεώνουν. Ο Λουκ φτάνει στο τέλος του διαδρόμου και χτυπά το καμπανάκι της νίκης, χαμογελαστός που κατάφερε να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη.

Το video που τραβήχτηκε στις 18 Δεκεμβρίου και δημοσιεύτηκε από την dailymail.co.uk δικαιολογημένα έγινε viral, έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Δες το video:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News