Ομόνοια: Βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας του Αφγανού

Ελλάδα
Ομόνοια: Βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας του Αφγανού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα και θύτης διαπληκτίστηκαν πριν τη δολοφονία και το κακό δεν άργησε να γίνει

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του Αφγανού στην Ομόνοια η οποία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην οδό Σοφοκλέους.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται ένας 24χρονος Αλβανός ο οποίος και συνελήφθη στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης και το θύμα είχαν διαπληκτιστεί πριν από τη δολοφονία, ενώ με την παρέμβαση τρίτων το συμβάν έληξε. Ο 24χρονος απομακρύνθηκε προσωρινά με μία μοτοσυκλέτα, με συνεπιβάτη μία γυναίκα, αγνώστων έως τώρα στοιχείων. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο δράστης επέστρεψε πεζός, μαζί με την ίδια γυναίκα, κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μαχαίρι και αναζητούσε το θύμα.

Μόλις το θύμα τον αντιλήφθηκε προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά ο 24χρονος τον πρόλαβε και τον μαχαίρωσε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News