Κόσμος

Τσουνάμι στην Ινδονησία: Τα κύματα «πνίγουν» θεατές συναυλίας

«Τρομακτικό» βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το στουνάμι χτύπησε τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα το βράδυ του Σαββάτου

Σοκάρει το βίντεο, που έχει καταγράψει ένας από τους υπαλλήλους της κρατικής εταιρείας PLN που βρέθηκαν στην περιοχή Τανγιούνγκ Λεσούνγκ προκειμένου να λάβουν μέρος στη χριστουγεννιάτικη εορτή.

Ο κόσμος, όπως φαίνεται και στο βίντεο διασκεδάζει υπό τους ήχους της ροκ μπάντα Seventeen, ενώ ξαφνικά τα κύματα παρασύρουν αρχικά τη μπάντα και στη συνέχεια τους θεατές, καθώς οι αρχές της Ινδονησίας δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι αφού αυτό δεν προκλήθηκε από κάποιο σεισμό αλλά από κατολίσθηση που προκάλεσε η δραστηριότητα του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα.

«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

Σε βίντεο που ανήρτησε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής της μπάντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για τον εντοπισμό αγνοουμένων ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγός του.

Σχόλια