Συναγερμός στο Στρασβούργο - Νεκρός ο δράστης της επίθεσης

Κόσμος
Συναγερμός στο Στρασβούργο - Νεκρός ο δράστης της επίθεσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός έπεσε ο δράστης της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Στρασβούργο, έπεσε νεκρός ο δράστης, στο πλαίσιο του ανθρωποκυνηγητού που έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο Σερίφ Σεκάτ, ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι το βράδυ της Τρίτης, σκοτώθηκε απόψε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το France Info, ο καταζητούμενος κρυβόταν σε μια αποθήκη στο Πλεν-ντε-Μπουσέρ, στη συνοικία Μεϊνό, πολύ κοντά στο Νεντόρφ, την περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά μετά την επίθεση.

Στην περιοχή αυτή ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα πάντα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Σεκάτ ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτος, εναντίον ενός περιπολικού της αστυνομίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ, είχε ανακοινώσει ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά, που παρέμενε κλειστή τις τελευταίες ημέρες, θα επαναλειτουργήσει κανονικά αύριο Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News