default-image

Αργεντινή: Τεμάχισε τη σύζυγό του και βγήκε να διασκεδάσει με τους γονείς της

Κόσμος
Αργεντινή: Τεμάχισε τη σύζυγό του και βγήκε να διασκεδάσει με τους γονείς της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας γυναίκας στην Αργεντινή, η οποία διαμελίστηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο και κατόπιν ο ίδιος βγήκε να πιει ποτέ με τους γονείς της άτυχης γυναίκας

Πρόκειται για τον 35χρονο Φερνάντο Γκονζάλες, στρατιωτικός στο επάγγελμα, όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία διαμέλισε τη σύζυγό του και αφού έβαλε τα μέλη της σε πλαστικές σακούλες τις οποίες τοποθέτησε μετά στον στρατιωτικό σάκο του.

Για να μην δημιουργήσει υποψίες, την αμέσως επόμενη ημέρα, ο δολοφόνος της Τζέσικα Χόφμαν - όπως λεγόταν το θύμα - πήγε με τους γονείς της για ποτό και όταν ερωτήθηκε από εκείνος που ήταν η κόρη τους ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε μείνει στη στρατιωτική βάση το προηγούμενο βράδυ γιατί είχαν τσακωθεί.

 

Ο πατέρας της βρήκε τη διαμελισμένη κόρη του

Ωστόσο ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποψιάστηκε ότι της είχε κάνει κακό και έτσι πήδηξε από τη μάντρα που χώριζε το δικό του σπίτι από αυτό της κόρης του και είδε τον σάκο δίπλα από μία στοίβα με ρούχα.

Ο πατέρας της γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο ταξίδι, άνοιξε την τσάντα και ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα, αναφέρουν οι τοπικές αρχές που ερευνούν την άγρια δολοφονία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News