Φρικτή δολοφονία οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ - Συνελήφθη ο αδερφός

Κόσμος
Φρικτή δολοφονία οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ - Συνελήφθη ο αδερφός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή βρέθηκε ολόκληρη οικογένεια που ξεκληρίστηκε

Δολοφονήθηκε οικογένεια ομογενών στις ΗΠΑ.

Η οικογένεια βρέθηκε νεκρή στην έπαυλη της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία κάηκε. Τα θύματα είναι η 45χρονη ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο (στη φωτογραφία το ζευγάρι) και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Συνέλαβαν τον αδερφό

Οι αρχές συνέλαβαν τον αδελφό του θύματος Πολ Κανέιρο, με την κατηγορία ότι έβαλε φωτιά στο δικό του το σπίτι, λίγες ώρες προτού τυλιχθεί στις φλόγες η έπαυλη στην οποία ζούσε η ελληνικής καταγωγής γυναίκα με την οικογένειά της.

(Ο Πολ Κανέιρο)

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Πολ Κανέιρο «έλουσε» το σπίτι του με βενζίνη και έβαλε φωτιά. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς τραυματισμό. Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και σε γείτονά του έκανε λόγο για κάποια διαρροή. Το ίδιο απόγευμα, η έπαυλη των Καρύδη- Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες και εκεί εντοπίστηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Ο εισαγγελέας δεν απάντησε αν ο Πολ Κανέιρο θα κατηγορηθεί για το τετραπλό φονικό.

Σύμφωνα με το ABC, μητέρα και παιδιά είχαν τραύματα από μαχαίρι. Ο Κανέιρο βρέθηκε εκτός του σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό.

Ο εισαγγελέας σύμφωνα με το iefimerida.gr δήλωσε πως πιστεύει ότι η οικογένεια μπήκε στο στόχαστρο με κάποιο τρόπο και ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο περιστατικό ακραίας βίας.Τα δύο αδέλφια Κανέιρο είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις, μία συμβουλευτική τεχνολογίας και μία καταπολέμησης παρασίτων, που είχαν την έδρα τους στα ίδια γραφεία.

Κεντρική Φωτογραφία: dailyentertainmentnews.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News