Αγγλία: Καθηγήτρια μουσικής αποπλάνησε δύο ανήλικους μαθητές της

Κόσμος
Αγγλία: Καθηγήτρια μουσικής αποπλάνησε δύο ανήλικους μαθητές της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ανήλικα αγόρια κατηγορείται ότι αποπλάνησε μία 34χρονη καθηγήτρια μουσικής στη Βρετανία - Η υπόθεση εκδικάζεται στο δικαστήριο του Κόβεντρι

Ειδικότερα, πρόκειται τη Λόρι Κόρι, η οποία κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ σε δύο 17χρονους, μέλη της χορωδίας της, και στη συνέχεια είχε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Η πρώτη υπόθεση, σύμφωνα με το cnn.gr, εκτυλίχθηκε το 2008. Όπως έγινε γνωστό, η Λόρι πήγε για ποτό έναν 17χρονο, και αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της. Εκεί εκείνη γδύθηκε και τον κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά της.

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιό της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σεξ» περιέγραψε ο τότε 17χρονος, σύμφωνα με τη The Sun.

Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες τότε, εκείνη γλίτωσε απλά με μια προειδοποίηση από τη δουλειά της. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια αργότερα, το ξανάκανε με άλλον μαθητή.

Εκείνος περιέγραψε ένα παρόμοιο περιστατικό: «Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σεξ».

Η καθηγήτρια απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News