Κόσμος

Λεβίνσκι: Η πραγματική αλήθεια για τον λεκέ του Κλίντον στο οβάλ γραφείο

Αποκάλυψε ότι κλήθηκε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ενός δώρου και μπήκε στο Οβάλ Γραφείο με τον Κλίντον

 Μέσα από μία σειρά ντοκιμαντέρ τα όλα όσα έγιναν στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου με μήλον την έριδος τη Μόνικα Λεβίνσκι και πρωταγωνιστή τον Μπίλ  Κλίντον αναβιώνουν και πάλι

Η ίδια αναφέρεται αναλυτικά στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και στον λεκέ στο μπλε φόρεμα που τάραξε τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η η New York Post, η Λεβίνσκι λέει ότι δεν γνώριζε καν ότι το φόρεμα ήταν λεκιασμένο και ότι σε ένα σημείο πίστευε ότι είχε πέσει ντιπ από σπανάκι. «Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.

Η υπόσχεση ενός δώρου ήταν η αφορμή για την οποία και κλήθηκε στο οβάλ γραφείο η Μονικα όπου και την περίμενε ο Κλίντον και τον γραμματέα του, ο οποίος γρήγορα έφυγε στην τραπεζαρία. Η Λεβίνσκι είπε ότι ο Κλίντον της είπε: «πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα» και «εσύ και τα καπέλα σου».

 

Η συνέχεια δόθηκε στην τουαλέτα: «Και έτσι μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του. Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ. Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

 Η Λεβίνσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε έπειτα από μήνες (και συγκεκριμένα όταν πήγε να το φορέσει την Ημέρα των Ευχαριστιών) πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ στο μαύρο φόρεμά της κατά τη διάρκεια του σεξ στην τουαλέτα του Οβάλ Γραφείου.

 

Σχόλια