default-image

Αποκαλύψεις της Μισέλ Ομπάμα για τις εξωσωματικές και το σύμβουλο γάμου

Κόσμος
Αποκαλύψεις της Μισέλ Ομπάμα για τις εξωσωματικές και το σύμβουλο γάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες αλήθειες της Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming»

Aποκαλυπτική για τη ζωή της με τον Μπαράκ Ομπάμα είναι η Μισέλ στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming», που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Τρίτη.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρεται στη γέννηση των παιδιών της αποκαλύπτοντας ότι προχώρησε σε εξωσωματική. Όπως αναφέρει η ίδια: «το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό» και «η παραγωγή ωαρίων περιοριζόταν».

Δεν έκρυψε όμως και ότι είχε στο παρελθόν είχε οδυνηρές εμπειρίες καθώς μίλησε για τις αποβολές, σημειώνοντας: «Ένιωσα σαν να απέτυχα επειδή δεν γνώριζα πόσο συχνά συμβαίνουν αποβολές, αφού δεν μιλούσαμε γι’ αυτό το θέμα. Βιώνουμε τον πόνο μας, νιώθοντας ότι έχουμε καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι νέες μητέρες ότι συμβαίνουν και αποβολές».

Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε και για τις στιγμές μοναξιάς που ένιωσε όταν ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη γερουσιαστής και την άφηνε μόνη στο σπίτι να κάνει τις ενέσεις της εξωσωματικής.

«Για μας η προσφυγή σε σύμβουλο γάμου ήταν ένας απ’ τους τρόπους, όπου μάθαμε πώς να λύνουμε συζητώντας τις διαφορές μας. Γνωρίζω πολλά νεαρά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και νομίζουν ότι κατά κάποιο τρόπο κάτι τρέχει μεταξύ τους. Και θέλω να γνωρίζουν ότι η Μισέλ κι ο Μπαράκ Ομπάμα, που έχουν έναν καταπληκτικό γάμο και αγαπιούνται, δουλεύουν για αυτό. Κι όποτε υπάρχει ανάγκη, ζητάμε βοήθεια για τον γάμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News