Ρωσία: Βρήκε τη γυναίκα & τον αδερφό του να κάνουν σεξ και τους σκότωσε

Κόσμος
Ρωσία: Βρήκε τη γυναίκα & τον αδερφό του να κάνουν σεξ και τους σκότωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία για οικογένεια στη Ρωσία: Με ψυχραιμία ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πόλη της Ρωσίας όταν ένας άντρας ξύπνησε το βράδυ διότι άκουγε θορύβους και «τσάκωσε» τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον αδερφό του.

Μόλις τους αντίκρυσε, ο Oleg Kirkunov πήγε και πήρε το όπλο του, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε και τους δύο, σκοτώνοντάς τους επί τόπου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία, ο αδερφός του Evgeny ήταν προσκεκλημένος του ζευγαριού στο σπίτι τους στην πόλη Ufa. Ο 65χρονος αδερφός του στη συνέχεια κοιμήθηκε στον ξενώνα του σπιτιού.

Όταν ξύπνησε από το θόρυβο ο 54χρονος Oleg, είδε ότι η γυναίκα του δεν βρισκόταν στο κρεβάτι και τότε του μπήκαν… ψύλλοι στ’ αυτιά.

Έτσι σηκώθηκε, πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο αδερφός του και είδε τη γυναίκα του να κάνει σεξ μαζί του. Ο δράστης, μετά τη βίαιη πράξη του, τηλεφώνησε με απόλυτη ψυχραιμία στην αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, το ζευγάρι ήταν ήδη νεκρό.

Ο 54χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φονικό, ενώ οι ανακριτές ζήτησαν την κράτησή του για δύο μήνες.

Πάντως, στα social media ο… απατημένος σύζυγος έγινε ήρωας:

«Καλά έκανες αδερφές, κι εγώ το ίδιο θα έκανα», «θα πας φυλακή αλλά έκανες το σωστό», «η σκύλα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του ανθρώπου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News