Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ: Συνετρίβη το ελικόπτερο του έξω από το γήπεδο

Κόσμος
Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ: Συνετρίβη το ελικόπτερο του έξω από το γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξω από το γήπεδο της ομάδας βρήκε τραγικό θάνατο ο Vichai Srivaddhanaprabha

Τραγικό θάνατο, έξω από το γήπεδο της ομάδας του, βρήκε ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Σίτι, Vichai Srivaddhanaprabha.

Το ελικόπτερο του Προέδρου των «Αλεπούδων» συνετρίβη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτες το βράδυ, λεπτά μετά την απογείωσή του και έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο, όπως συνηθίζει, έπειτα από κάθε αγώνα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να είχε χαθεί ο έλεγχός του και προσέκρουσε στο πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από το στάδιο, King Power Stadium. 

Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής και η περιοχή εκκενώθηκε.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, όπως έγραψε στο λογαριασμού του στο twitter: «Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρόμπερτ Ντόρσετ, ο οποίος επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα: «Στις 20:30 τοπική ώρα (22:30 ώρα Ελλάδας) απογειώθηκε από το κέντρο του γηπέδου το ελικόπτερο του ιδοκτήτη της Λέστερ, όπως συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να χάνει τον έλεγχο. Από το θόρυβο φαίνεται ότι υπήρχε μηχανικό πρόβλημα με τον πίσω έλικα με αποτέλεσμα να αρχίσει να περιστέφεται πριν συντριβεί στο έδαφος».

https://twitter.com/GWWFN/status/1056273893000994817

Ο 60χρονος επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.

Το BBC δημοσίευσε φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε αμέσως μετά την απογείωση του ελικοπτέρου από το King Power Stadium.

Ενώ αυτό είναι το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό που μετέδιδε τον αγώνα Λέστερ-Γουέστ Χαμ κι αμέσως μετά είχε εκπομπή στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο εντός του γηπέδου, απ' όπου κατέγραψε την απογείωση του ελικοπτέρου:

Η πρώτη ανακοίνωση της Λέστερ

«Βοηθάμε την Αστυνομία και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό περιστατικό στο King Power Stadium. Ο σύλλογος θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή δήλωση όταν θα υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες».

https://twitter.com/LCFC/status/1056300227257352198

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News