Σοκ στη Γαλλία: Αλκοολικός πατέρας αντί για φαγητό, έδινε αναψυκτικό στα παιδιά του

Κόσμος
Σοκ στη Γαλλία: Αλκοολικός πατέρας αντί για φαγητό, έδινε αναψυκτικό στα παιδιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις μήνες φυλάκισης στον πατέρα που έδινε Coca Cola στα παιδιά του

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε ένας αλκοολικός πατέρας στη Λιμόζ της Γαλλίας ο οποίος έδινε coca cola στα παιδιά του, ηλικίας 3 και 4 ετών.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος των παιδιών, ο πατέρας καταδικάστηκε τρεις μήνες φυλάκισης.

Το μεγαλύτερο παιδί έχασε επτά δόντια, τα οποία χάλασαν από την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, ενώ το μικρότερο έχει σχεδόν πάψει να μιλά. Και τα δύο πρόκειται να υποβληθούν σε ψυχολογικές και ιατρικές εξετάσεις, διευκρίνισε η Καρόλ Παπόν, εκπρόσωπος της οργάνωσης France Victimes 87.

Ο πατέρας τους καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση από δικαστήριο της Λιμόζ για παραμέληση των πατρικών του καθηκόντων από το 2016 ως το 2018, ενώ η δικηγόρος των παιδιών κατήγγειλε ότι ήταν βίαιος απέναντί τους αλλά και απέναντι στη μητέρα τους.

«Ο πατέρας δεν ξέρει να διαβάζει, να γράφει, να μετρά (…) και ξοδεύει όλα τα χρήματα από τα κοινωνικά επιδόματα για την αγορά αλκοόλ. Μέσα σε μερικές ημέρες η οικογένεια δεν έχει τίποτα για να φάει. Έχουν μόνο Coca Cola», δήλωσε η δικηγόρος.

«Στο διαμέρισμα δεν υπήρχε τίποτα, ούτε ψυγείο, τα παιδιά κοιμόντουσαν σε ένα στρώμα χωρίς κουβέρτα και δεν υπήρχαν παιχνίδια (…) Ο πατέρας τους τα τάιζε γλυκά και Coca Cola. Ήταν αφημένα εντελώς στην τύχη τους», επεσήμανε ο αντιεισαγγελέας Μπρινό Ρομπινέ, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News