default-image

ΗΠΑ: Έστειλαν ύποπτα δέματα σε CNN , Ομπάμα και Κλίντον

Κόσμος
ΗΠΑ: Έστειλαν ύποπτα δέματα σε CNN , Ομπάμα και Κλίντον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη

Σε κατάσταση συναγερμού οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα η Νέα Υόρκη, μετά από τις απανωτές αποστολές ύποπτων πακέτων!

Το συγκρότημα του Time Warner Center στην πόλη της Νέας Υόρκης εκκενώνεται, καθώς υπήρξαν αναφορές για εντοπισμό ενός ύποπτου μηχανισμού.

Αυτό μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και είναι η πιο… πρόσφατη από τις απειλές που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες!

Το CNN μεταδίδει πως η αστυνομία της Νέας Υόρκης πιστεύει "σε αυτό το σημείο πως αυτή η ιδιαίτερη κατάσταση είναι υπό έλεγχο".

Και αυτό γιατί  νωρίτερα οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ εντόπισαν δύο ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε σήμερα η Μυστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, τα δέματα αυτά απευθύνονταν σε "πρόσωπα που προστατεύονται" από την υπηρεσία. Το ένα είχε σταλεί στην κατοικία της Κλίντον στην κομητεία Γουεσττσέστερ της Νέας Υόρκης και εντοπίστηκε την Τρίτη ενώ το δεύτερο, με παραλήπτη τον Ομπάμα, βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.

Η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι η συσκευή που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, στα προάστια της Νέας Υόρκης, είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τοποθετηθεί σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στις αρχές της εβδομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News