Όλο το Twitter ψάχνει το ζευγάρι της πιο ρομαντικής πρότασης γάμου

Κόσμος
Όλο το Twitter ψάχνει το ζευγάρι της πιο ρομαντικής πρότασης γάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Taft Point... πέτυχε ο φωτογράφος το στιγμιότυπο

Μία μοναδική, μαγευτική και ατμοσφαιρική φωτογραφία κατάφερε να τραβήξει ο Matthew Dippel, ένας νεαρός αυτοδίδακτος φωτογράφος ο οποίος, όπως φαίνεται, βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Η φωτογραφία του από το Εθνικό πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια έχει γίνει viral και ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, με το Twitter να βάζει τα δυνατά του προκειμένου να βρουν μαζί με τον φωτογράφο το ζευγάρι της εικόνας.

Ο Matthew Dippel, συγκεκριμένα, πραγματοποιούσε οδικό ταξίδι μαζί με ένα φίλο του από το Σίατλ μέχρι το Λος Άντζελες και όνειρο ζωής του ήταν να επισκεφτεί κάποια στιγμή το συγκεκριμένο πάρκο, κάτι που κατάφερε.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, το Taft Point όπου έγινε και η εικονιζόμενη πρόταση γάμου, έχει πανοραμική θέα και βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού. Ο φωτογράφος περιμένοντας τον φίλο του, απαθανάτισε αυτή τη μαγική εικόνα.

«Είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να βγάλεις φωτογραφίες, ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις κακή φωτογραφία εκεί», δήλωσε στο BBC και συνεχίζει: «Έχω δει πάρα πολλές καλές φωτογραφίες από το Taft Point και ήθελα να το δω από κοντά ο ίδιος».

«Η κάμερά μου ήταν έτοιμη για τη φωτογραφία. Αλλά πριν τον Josh εμφανίστηκε το ζευγάρι, οπότε ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», αναφέρει. «Έψαξα γύρω μου να βεβαιωθώ πως δεν παραβιάζω τη δουλειά κάποιου άλλου φωτογράφου, αλλά δεν υπήρχε κανείς δίπλα μου».

Ο φωτογράφος, όμως, δεν κατάφερε να βρει το όμορφο ζευγάρι…

Στις 17 Οκτωβρίου ο Matthew δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral με σχεδόν 324.000 likes και 152.000 αναδημοσιεύσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News