default-image

Υπόθεση Μαντλίν: «Ζει με τους απαγωγείς της στην Πορτογαλία»

Κόσμος
Υπόθεση Μαντλίν: «Ζει με τους απαγωγείς της στην Πορτογαλία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι υποστηρίζει ντετέκτιβ για την υπόθεση του κοριτσιού που εξαφανίστηκε

Η μικρή Μαντλίν είναι ακόμα ζωντανή και μπορεί να ζει στην Πορτογαλία με τον απαγωγέα της σε ένα κρησφύγετο και να μην έχει ιδέα ότι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας έρευνας. Αυτό υποστηρίζει ο  πρώην ντετέκτιβ της Met, Ντέιβιντ Έντγκαρ, για την υπόθεση εξαφάνισης το κοριτσιού που απασχολεί 11χρόνια την επικαιρότητα ενώ οι γονείς αναζητούν απαντήσεις.

Όπως αναφέρει ο κ.Έντγκαρ μιλώντας στη Sun: «Αν κάποιος από τύψεις μιλήσει ή κάποιος που βρίσκεται κοντά στους απαγωγείς αποκαλύψει στοιχεία και καθοδηγήσει την αστυνομία, τότε μπορεί να γίνει κάτι. Όποιος το έχει κάνει κατά κανόνα θα το έχει εξομολογηθεί σε κάποιον κοντινό του. Συνήθως έτσι γίνεται. Η μικρή θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά το ένστικτό μου μου λέει ότι βρίσκεται στην Πορτογαλία. Η πιθανότητα να έχει βγει από τη χώρα, χωρίς να έχει εντοπιστεί, μάλλον δεν υπάρχει».

Όπως αναφέρει: «Ίσως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν να πεθάνει και πριν τον θάνατό του να ομολογήσει, ίσως ο απαγωγέας να τσακωθεί με την ομάδα του και τελικά να ομολογήσει στην αστυνομία, όλα είναι πιθανά», ανέφερε ο Ντέιβιντ.

Η Μαντλίν Μακ Καν, που τώρα θα ήταν 15 ετών, εξαφανίστηκε όταν ήταν 3 χρονών από το δωμάτιο που έμενε με τους γονείς της στις διακοπές τους στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News