Φονική σύγκρουση στην Ολλανδία: Νεκρά 4 παιδιά σε τροχαίο με ποδήλατο

Κόσμος
Φονική σύγκρουση στην Ολλανδία: Νεκρά 4 παιδιά σε τροχαίο με ποδήλατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ποδήλατο μεταφοράς κι άλλων ατόμων

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και άλλο ένα παιδί και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα το πρωί κατά την σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ηλεκτροκίνητο ποδήλατο μεταφοράς κι άλλων ατόμων, το οποίο αποτελεί μεταξύ των Ολλανδών γονέων ένα δημοφιλές μέσο για τη μεταφορά των παιδιών τους, γράφει η εφημερίδα De Telegraaf και αναφέρει η ιστοσελίδα του BBC.

Tα παιδιά μεταφέρονταν από έναν βρεφονηπιακό σταθμό, στην ανατολική πόλη Ος, σε σχολεία της περιοχής με το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο όταν σημειώθηκε το δυστύχημα σε φυλασσόμενη διάβαση. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται την αστυνομία, υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες ανάμεσά τους και άλλα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με το BBC, η γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα του ποδηλάτου μόλις είχε αφήσει ένα παιδί σε ένα σχολείο και θα άφηνε τα υπόλοιπα σε άλλα σχολεία.

Παρότι στη διάβαση υπήρχε προσωπικό, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποδήλατο πέρασε κάτω από την μπάρα πριν παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία.

"Ενημερώσαμε τις εμπλεκόμενες οικογένειες για τα φρικτά νέα. Ερευνούμε ποιά είναι τα πιθανά αίτια", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News