Συγκλονίζει παρουσιάστρια του BBC: Μου απομένουν μέρες ζωής, αντίο

Κόσμος
Συγκλονίζει παρουσιάστρια του BBC: Μου απομένουν μέρες ζωής, αντίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει μία παρουσιάστρια του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντ, η οποία αποκάλυψε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής, εξαιτίας του ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Η 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ, η οποία εργάζεται ως παρουσιάστρια στο BBC επί 15 χρόνια με ανάρτησή της στο instagram και στο twitter έκανε γνωστό το πρόβλημα της.

Όπως ανέφερε με θάρρος και τόλμη, χάνει τη μάχη με τον καρκίνο για αυτό αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους φίλους της και το κοινό της.

«Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα- Φοβάμαι ότι έφτασε η ώρα φίλοι μου. Και ξαφνικά, μου ανακοίνωσαν ότι μου απομένουν μέρες ζωής. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη σας τη στήριξη. Εις το επανιδείν φίλοι μου, αντίο», έγραψε.

«Ελπίζαμε ακόμη ότι θα καταφέρναμε να καθυστερήσουμε την παλίρροια, αλλά κανείς δεν επιζεί μακροπρόθεσμα από μεταστατικό καρκίνο του στήθους» είχε γράψει σε ανάρτησή της. Στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram δεν σταμάτησε να ποζάρει χαμογελαστή, ενώ εκατοντάδες χρήστες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Η ιστορία της 40χρονης παρουσιάστριας έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα και με το thecaller.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News