Παίκτης που ηττήθηκε ο μακελάρης του τουρνουά video game στη Φλόριντα

Κόσμος
Παίκτης που ηττήθηκε ο μακελάρης του τουρνουά video game στη Φλόριντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι πληροφορίες για το μακελάρη και τα θύματά του

Τρεις άνθρωποι νεκροί και τουλάχιστον 12 τραυματίες στο τουρνουά video game στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα όταν ο 24χρονος Ντέιβιντ Κατζ αποφάσισε να ανοίξει πυρ κατά πάντων!

Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο 24χρονος ως ο δράστης της επίθεσης στο Τζάκσονβιλ. Σκότωσε δυύο άλλους συμμετέχοντες στο τουρνουά video game Madden 19 NFL της Φλόριντα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει. Τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο μακελειό και την αυτοκτονία δεν έχουν, επισήμως, γίνει γνωστά.

Υπάρχουν πληροφορίες πως άνοιξε πυρ γιατί είχε χάσει σε ένα παιχνίδι.

«Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που σκοτώθηκαν επιτόπου. Ο ένας από αυτούς ήταν ο ύποπτος, ο οποίος αυτοκτόνησε», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο σερίφης της Τζάκσονβιλ, ο Μάικ Γουίλιαμς, προσθέτοντας ότι 11 τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία. Δημοσιοποίησε επίσης την ταυτότητα του δράστη: ήταν ο Ντέιβιντ Κατζ, 24 ετών, από τη Βαλτιμόρη, τη μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας Μέριλαντ, στις βόρειες ΗΠΑ.

Όλα έγιναν στις 13:34 (τοπική ώρα) της Κυριακής, στο συγκρότημα Landing, στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και ενώ ήταν σε εξέλιξη το τουρνουά video game, το οποίο μάλιστα μεταδιδόταν και μέσω live streaming.

Η στιγμή της επίθεσης, μάλιστα, έχει καταγραφεί σε video. Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το τουρνουά, στην μπλούζα ενός από τους συμμετέχοντες εμφανίζεται μια κόκκινη κουκίδα. Αμέσως μετά, ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Από τα πυρά του Ντέιβιντ Κατζ έπεσαν νεκροί ο 27χρονος Τέιλορ Ρόμπερτσον (πατέρας ενός μικρού παιδιού) και ο 22χρονος Έλι Κλέιτον. Ο πρώτος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στα τουρνουά Madden NFL, ενώ ο Κλέιτον θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι.

Πηγή: thecaller.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News