Της έκανε δώρο γενεθλίων... μία σύλληψη από την Αστυνομία!

Κόσμος
Της έκανε δώρο γενεθλίων... μία σύλληψη από την Αστυνομία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πώς είναι όταν σε συλλαμβάνουν;» ήταν η συχνή απορία της 93χρονης κυρίας Ντιμόντ, στην Αγκούστα της Τζόρτζια, μεγάλης φαν της σειράς Cops.

Η κόρη της λοιπόν, Αν Ντιμόντ, αποφάσισε να της ικανοποιήσει την περιέργεια, κάνοντας δώρο στα γενέθλιά της μια τέτοια εμπειρία.

Η Αν τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγκούστα και ζήτησε να «συλλάβουν ευγενικά» τη μητέρα της, που έκλεισε τα 93 τον περασμένο μήνα. Το δώρο ήρθε μεταχρονολογημένο, καθώς δύο ημέρες μετά, η αστυνομία εμφανίστηκε στην πόρτα της για να τη «συλλάβει».

Η Αν περιγράφει τη μητέρα της ως «ευτυχισμένη γυναίκα» όταν είδε τους αστυνομικούς, ενώ τους έδωσε αγκαλιές και έκατσε στα μπροστινά αλλά και στα πίσω καθίσματα του περιπολικού.

Η ανάρτηση στην οποία η Αν Ντιμόντ περιέγραφε την εμπειρία της μητέρας της έγινε viral.

«Στις 9 Ιουλίου 2018, η μαμά συνελήφθη. Ναι, συνελήφθη. Σας το είπα ότι είναι κακιά αλλά δεν με πιστέψατε!! Μας ενέπνευσε, αλλά μείναμε δυνατοί. Τώρα που είναι εκτός φυλακής, μπορώ να το αναρτήσω... Αστειεύομαι, δεν πήγε φυλακή...

Η πραγματική ιστορία; Είχε κανονίσει με την αστυνομία να έρθει και να τη «συλλάβει ευγενικά». Έγινε 93 ετών στις 7 Ιουλίου. Η μαμά λατρεύει να βλέπει τη σειρά Cops. Μαθαίνει πώς η αστυνομία κάνει τη χειρότερη δουλειά και με τι ασχολούνται. Και ρωτούσε τι θα συνέβαινε εάν την συνελάμβαναν και στο πίσω κάθισμα... Οπότε ναι, η ιδέα ξεκίνησε από δικό της λάθος», έγραψε.

Σύμφωνα με την Αν, η μητέρα της λίγες ώρες αργότερα της εξέφρασε τη χαρά της. Η κόρη ευχαρίστησε την αστυνομία που κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο από το πρόγραμμά της. «Είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα και ένα μήνα και πάνω από τη σύλληψή της ακόμη μιλάει για τη «σύλληψή» της, ενώ έχει και εικόνες για να την αποδείξει», σημείωσε.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News