Κόσμος

Παπαγάλος που μιλάει ελληνικά έβρισε τους πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν

Η Τζέσι είναι ένας πανέμορφος παπαγάλος Μακάου, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και μάλιστα έχει και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Είναι πολύγλωσσος, αφού εκτός από αγγλικά, μιλάει άπταιστα ελληνικά και τούρκικα.

Προ ημερών, η άταχτη Τζέσι εγκλωβίστηκε σε μία στέγη και ο ιδιοκτήτης του κάλεσε την Πυροσβεστική για να την βοηθήσουν να κατέβει από εκεί.

Όμως η Τζέσι φάνηκε μάλλον να ενοχλείται από τους διασώστες, αφού στη θέα και μόνο του πυροσβέστη που ανέβηκε στη στέγη για να την σώσει, οι πρώτες του κουβέντες ήταν κάθε άλλο παρά ευγενικές. Όχι μόνο αρνήθηκε να κατέβει και να συνεργαστεί αλλά τους είπε “άντε @@@……”.

Εμβρόντητοι οι πυροσβέστες της απάντησαν πως αν ήταν πιο ευγενική, ίσως να ήταν πιο εύκολη η αποστολή τους. Όπως για παράδειγμα αν τους έλεγε ότι τους αγαπά. Αυτή τη φορά η Τζέσι τους έκανε το χατίρι επαναλαμβάνοντας τη φράση. Αστραπιαία όμως άλλαξε πάλι γνώμη, τους έβρισε ξανά και πήγε πιο πέρα…

Μάταια, οι πυροσβέστες που είχαν μάθει ότι η Τζέσι μιλάει ελληνικά και τουρκικά, προσπάθησαν να την προσελκύσουν μιλώντας της με ελληνικές και τουρκικές λέξεις.

Η επιχείρηση έληξε επιτυχώς μετά από αρκετή ώρα και μόνο αφού σταμάτησε τα νάζια και τα πείσματα ο πανέμορφος παπαγάλος.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του, ξέρει επίσης να… βρίζει τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά, αλλά επέλεξε να το κάνει στην αγγλική!

 

Πηγή: thesstoday.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια