Συνελήφθη ο μακελάρης της Αλβανίας που ξεκλήρισε την οικογένειά του – Τι είπε στις Αρχές

Κόσμος
Συνελήφθη ο μακελάρης της Αλβανίας που ξεκλήρισε την οικογένειά του – Τι είπε στις Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με κατηγορούσαν για όλα όσα συνέβησαν, δε θυμάμαι τίποτα, έπινα», είπε ο μακελάρης στις Αρχές

Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αλβανική αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 24χρονου που φέρεται να δολοφόνησε 8 μέλη της οικογένειάς του.

Το στυγερό έγκλημα διεπράχθη την Παρασκευή 10 Αυγούστου στην πόλη της Αυλώνα. Ο δράστης σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες χρησιμοποίησε ένα αυτόματο όπλο για τη δολοφονία των οκτώ συγγενών του ενώ ανάμεσα στα θύματα του βρίσκονται γυναίκες και παιδιά.

 

 Η αλβανική αστυνομία με ανάρτηση της στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς ο δράστης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και πιθανόν οπλοφορεί δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν αρκετά χιλιόμετρα και συγκεκριμένα στην Πόλη Selenice, ενώ εντοπίστηκε το και το καλάσνικοφ με το οποίο εκτέλεσε τα θύματά του. 

Ο Ριτβάν Ζικάι (όπως είναι το όνομα του δολοφόνου) είπε ότι πίνει και δεν θυμάται τι είχε συμβεί, ενώ ειρωνικό τόνο είπε στις Αρχές όταν τον συνέλαβαν: «Mε πιάσατε πολύ αργά». Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και ερωτηθείς για τα αίτια του άγριου φονικού, ο δράστης ανέφερε πως τα ξαδέλφια του τον κατηγόρησαν για οτιδήποτε του συνέβαινε. «Με κατηγορούσαν για όλα όσα συνέβησαν, δε θυμάμαι τίποτα, έπινα» είπε χαρακτηριστικά στις αρχές.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News