Κόσμος

Απίστευτο: Ξενοδόχος έβαζε κάμερες στα σαμπουάν για να βιντεοσκοπεί τις γυναίκες

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Νέα Ζηλανδία τοποθετούσε κάμερες στα σαμπουάν που βρισκόταν στο μπάνιο και βιντεοσκοπούσε τις πελάτισσες του ξενοδοχείου του

«Υπάρχουν 34 θύματα των οποίων γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο», αναφέρουν οι εισαγγελείς για την υπόθεση ενός ιδιοκτήτη ξενώνων στη Νέα Ζηλανδία που βιντεοσκοπούσε παράνομα τις πελάτισσές του, όσο εκείνες έκαναν μπάνιο. Επεξεργαζόταν τα βίντεο και τα ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, γιατί ο δράστης επικαλέστηκε προβλήματα υγείας της γυναίκας του που θα επιδεινωθούν αν το μάθει. Ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος μέχρι και 14 έτη φυλάκισης.

Σύμφωνα με το BBC, o άνδρας πραγματοποίησε 219 παράνομες βιντροσκοπήσεις από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018 «Το έκανα με τον κίνδυνο ότι κάποια στιγμή θα συλληφθώ» ανέφερε στο δικαστήριο. Οι κάμερες ήταν τοποθετημένες στα σαμπουάν που βρίσκονταν στο μπάνιο. Οι αρχές ερευνούν αν οι κάμερες-σαμπουάν ήταν δικιά του πατέντα ή πραγματοποιούσε ειδική παραγγελία online, ώστε να πράξουν ανάλογα.

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, έδινε πληροφορίες για την καταγωγή και τα επαγγέλματα των γυναικών που βιντεοσκοπούσε στα πορνογραφικά site που τα δημοσίευε.

Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας έχουν ήδη διαγράψει όλα τα βίντεο.

Ο δικαστής, όπως κατέληξε, περιμένει να μάθει την πραγματική κατάσταση υγείας της γυναίκας του ενόχου, για να άρει και επίσημα την ανωνυμία που τον καλύπτει μέχρι στιγμής.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια