Ο πρίγκιπας Χάρι υπερασπίζεται την Καμίλα!

Κόσμος
Ο πρίγκιπας Χάρι υπερασπίζεται την Καμίλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στις φήμες περί κακής σχέσης με την μητριά του επιχειρεί να βάλει ο πρίγκιπας Χάρι σε μια νέα βιογραφία του, όπου υπερασπίζεται την δούκισσα της Κορνουάλης.

Ο Δούκας του Σάσεξ λέει ότι του αρέσει η σχέση που έχει με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, επιμένοντας ότι δεν είναι «κακιά μητριά», ενώ κάλεσε τους συμπατριώτες του να τη λυπηθούν.

Η Καμίλα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο πριν από 13 χρόνια, αλλά η σχέση τους κρατούσε πολύ πριν ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου νυμφευθεί την Νταϊάνα Σπένσερ το 1981, καθώς είχαν γνωριστεί σ’ ένα πάρτι δέκα χρόνια νωρίτερα.

«Για να είμαι ειλικρινής [η Καμίλα] ήταν πάντα κοντά μας, σ’ εμένα και τον Γουίλιαμ. Δεν είναι κακιά μητριά. Κοιτάξτε σε τι [δύσκολη] θέση βρίσκεται. Μην λυπάστε εμένα και τον Γουίλιαμ, αυτήν να λυπάστε», λέει ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα στη βιογραφία με τίτλο: «Χάρι: Συζητήσεις με τον Πρίγκιπα».

Και προσθέτει: «Είναι μια υπέροχη γυναίκα κι έκανε τον πατέρα μας πολύ, πολύ ευτυχισμένο, πράγμα που είναι και το σημαντικότερο. Ο Γουίλιαμ κι εγώ την αγαπούμε».

Όταν ο Κάρολος κι η Καμίλα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μετά τον τραγικό χαμό της Νταϊάνα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, φούντωσαν οι φήμες ότι απατούσε τη γυναίκα του πίσω από την πλάτη της. Άλλωστε κι η ίδια η αδικοχαμένη λαίδη Ντι είχε πει σε συνέντευξή της στο BBC: «Υπήρχαν τρία άτομα σ’ αυτό το γάμο, επικρατούσε κάποιος συνωστισμός»...

Η δημοσιογράφος Άντζελα Λέβιν σημειώνει στη βιογραφία: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για τον πρίγκιπα Κάρολο να πει στους γιους του ότι η γυναίκα που κατηγορείτο για τη διάλυση του γάμου του με τη μητέρα τους θα γινόταν μητριά τους, αλλά αυτό ακριβώς έκανε το φθινόπωρο του 2004. Ο Χάρι αποδέχθηκε το γεγονός ότι η Καμίλα έπαιζε πολύ καιρό σημαντικό ρόλο στη ζωή του πατέρα του και μεγαλώνοντας τη συμπάθησε. Από τότε που ήταν μικρό παιδί κατάφερνε να βλέπει τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News