Η αμήχανη στιγμή της βασίλισσα Λετίσια κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο

Κόσμος
Η αμήχανη στιγμή της βασίλισσα Λετίσια κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έφταιγε, που η βασίλισσα Λετίσια έγινε έξαλλη, κατά τη συνάντησή της με το προεδρικό ζεύγος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαπληκτιστεί με τον Φιλίπε.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι εξάλλου «διάσημος» για τις διακρίσεις που κάνει μεταξύ ανδρών και γυναικών. Παρόλο που όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ είπε μόνο στον Φελίπε να παραμείνει για να συζητήσουν, με αποτέλεσμα η Λετίσια να αποσυρθεί με τη Μελάνια σε άλλο δωμάτιο, προκειμένου να πάρουν το τσάι τους. Η συζήτησή των δύο γυναικών επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα παιδιά και την νεολαία.

Και μπορεί η Πρώτη Κυρία της Αμερικής να είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συμπεριφορές, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τη βασίλισσα της Ισπανίας. Ας μην ξεχνάμε το ατυχές περιστατικό με την πεθερά της πριν από λίγους μήνες, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Τα αμερικανικά μέσα δεν έκαναν καμία αναφορά στην αμήχανη αυτή στιγμή. Επιπλέον σχολίασαν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία.

Οι φωτογραφίες ωστόσο που κυκλοφόρησαν δεν αποτύπωσαν σε καμία περίπτωση την αμηχανία και τον εκνευρισμό της Λετίσια κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Λευκό Οίκο.

Πηγή: womantoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News