Επιτέθηκαν με οξύ σε 3χρονο αγοράκι  

Κόσμος
Επιτέθηκαν με οξύ σε 3χρονο αγοράκι  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδάκι ηλικίας 3 ετών υπέστη σοβαρά εγκαύματα από οξύ, αφού βρέθηκε στο στόχαστρο μιας «εσκεμμένης επίθεσης», έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία της Ουεστ Μέρσια, στη δυτική Αγγλία.

Το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο ένα χέρι του, αφού δέχθηκε την επίθεση χθες το απόγευμα σε ένα κατάστημα στο Ουόρσεστερ. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

«Θεωρούμε το περιστατικό εσκεμμένη επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον ενός τρίχρονου παιδιού» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής, Μαρκ Τράβις, σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

«Προς το παρόν, το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει διευκρινιστεί. Οι αστυνομικοί εργάζονται σκληρά για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η ουσία που χρησιμοποιήθηκε» συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Ένας άνδρας 39 ετών συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με την κατηγορία της συνωμοσίας με στόχο την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών. Επιπλέον, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών, τους οποίους θέλει να ανακρίνει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Ουόρσεστερ Μαρκ Μπέιλις χαρακτήρισε την επίθεση ενέργεια «καθαρής κακίας». «Το Ουόρσεστερ δεν είναι μια περιοχή (όπου συμβαίνουν τέτοιου είδους επιθέσεις), είμαστε μια τυπική μικρή πόλη της Αγγλίας» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News