default-image

Φρίκη στη Ρωσία: Κατακρεούργησε το σύντροφό της και το σώμα του το χρησιμοποίησε για… λίπασμα

Κόσμος
Φρίκη στη Ρωσία: Κατακρεούργησε το σύντροφό της και το σώμα του το χρησιμοποίησε για… λίπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιο φρικτή εκδίκηση για τις απιστίες του απέναντί στη 32χρονη σύντροφό του, υπέστη ένας επίσης 32χρονος άνδρας στο Ταταρτστάν της Ρωσίας. Ο 32χρονος άνδρας αγνοούνταν για έξι εβδομάδες, μέχρι η Αστυνομία να στρέψει τις έρευνές της στο σπίτι και να ανακαλύψει τι συνέβη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Moskovsky Komsomolets», η 32χρονη από το Ταταρστάν της Ρωσίας σκότωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της με τσεκούρι και στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα του με αλυσοπρίονο και χρησιμοποίησε τα κομμάτια του σώματός του ως… λίπασμα για τα κολοκυθάκια της στον κήπο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την Ρωσική Αστυνομία, η Όλγα Στερλιαντέβα σκότωσε τον σύζυγό της Αλεξάντερ, ενώ αυτός κοιμόταν και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του στο κελάρι του σπιτιού, όπου συνέχισε το μακάβριο έργο του τεμαχισμού. Στη συνέχεια μετέφερε τα κομμάτια του σώματός του στον κήπο, όπου αφού έσκαψε και τα έθαψε, φύτεψε από πάω κολοκυθιές.

Το ζευγάρι το οποίο έχει τρία ανήλικα παιδιά, είχε χωρίσει, αλλά έμεναν στο ίδιο σπίτι, καθώς το θύμα δεν είχε χρήματα για να νοικιάσει άλλο σπίτι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως αιτία της αποτρόπαιης πράξης φέρεται, ότι η 32χρονη δεν είχε συγχωρήσει τις απιστίες του θύματος, όταν ακόμη ήταν παντρεμένοι.

Η Όλγα Στερλιαντέβα κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αντιμετωπίζει ποινή έως και 15 χρόνια κάθειρξης, εάν καταδικαστεί για δολοφονία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News