Συγκλονίζουν τα γράμματα των παιδιών που εγκλωβίστηκαν στην Ταϊλάνδη

Κόσμος
Συγκλονίζουν τα γράμματα των παιδιών που εγκλωβίστηκαν στην Ταϊλάνδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γράμματα στους γονείς τους έστειλαν το Σάββατο τα 12 παγιδευμένα παιδιά σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Στα γράμματά τους, τα παιδιά απευθύνονται στους γονείς, τα αδέρφια και τους στενούς τους συγγενείς λέγοντας πως τους αγαπούν ενώ τους καλούν να μην ανησυχούν.

Ο Νικ παρακαλά τους γονείς του να του φέρουν μια μουκάτα να φάει αν βγει, ο Μαρκ επιθυμεί να μιλήσουν στο δάσκαλό του ενώ ο Μικ δηλώνει χαρούμενος. Ο Ντομ καλεί τους γονείς του να μην ξεχάσουν να οργανώσουν το πάρτι γενεθλίων του ενώ ο Αντούλ και ο Νάιτ καλούν τους δικούς τους να μην ανησυχούν.

Ο Τερν αναφέρει πως μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και καλεί τους γονείς του να μην ανησυχούν ενώ ο Μπιου είναι αγχωμένος για το μαγαζί της μαμάς του και υπόσχεται ότι θα γυρίσει γρήγορα για να τη βοηθήσει. Τέλος, ο Τι δηλώνει πολύ χαρούμενος…

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξαν 100 φρεάτια στο βουνό αλλά δεν μπορούν να φθάσουν – Ώρα μηδέν για τη διάσωση των παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

Αναλυτικά τα γράμματα των παιδιών

Πονγκ: «Σας αγαπώ μαμά και μπαμπά. Μην ανησυχείτε για εμένα. Είμαι ασφαλής. Σας αγαπώ».

Ταν: «Μαμά και μπαμπά μην ανησυχείτε για εμένα, είμαι εντάξει. Πείτε στον αδελφό μου να είναι έτοιμος να μου φέρει τηγανητό κοτόπουλο. Σας αγαπώ».

Μικ: «Μην ανησυχείτε για εμένα. Μου λείπετε όλοι. Παππού, θείε, θεία, μαμά, μπαμπά, αδέλφια, σας αγαπώ όλους. Είμαι μέσα και χαρούμενος. Οι δύτες με φροντίζουν πολύ καλά. Σας αγαπώ όλους».

Νικ: «Μαμά, μπαμπά, ο Νικ αγαπά τη μαμά, τον μπαμπά και τα αδέλφια του. Αν μπορέσω να βγω, μπαμπά και μπαμπά παρακαλώ φέρτε μου μουκάτα για να φάω».

Μαρκ: «Μαμά, είσαι σπίτι, τι κάνεις; Είμαι καλά. Πες στον δάσκαλό μου… (δεν είναι ξεκάθαρη η συνέχεια)».

Αντούλ: «Τώρα μην ανησυχείτε για εμάς. Μου λείπετε όλοι. Θέλω πραγματικά να γυρίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ντομ: «Είμαι καλά. Αλλά ο καιρός είναι λίγο κρύος. Όμως μην ανησυχείτε για εμένα. Αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων μου».

Νάιτ: «Αγαπώ τη μαμά, τον μπαμπά και τη μεγάλη μου αδελφή. Μην ανησυχείτε για εμένα».

Μπιου: «Μην ανησυχείτε μαμά, μπαμπά. Εξαφανίστηκα για δύο εβδομάδες. Μετά, θα βοηθήσω τη μαμά να πουλήσει πράγματα στο μαγαζί, θα πάω γρήγορα εκεί».

Τι: «Μην ανησυχείτε, είμαι τόσο χαρούμενος».

Τερν: «Μου λείπει η μαμά, ο μπαμπάς και ο παππούς. Σας αγαπώ μαμά και μπαμπά. Μην ανησυχείτε για εμένα, μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News