Μωρό 17μηνών κινδύνευσε σε πισίνα - Σοκαριστικό video

Κόσμος
Μωρό 17μηνών κινδύνευσε σε πισίνα - Σοκαριστικό video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας μόνο ως σοκαριστικές μπορούν να χαρακτηριστούν, βλέποντας τις προσπάθειες της μητέρας και της θείας του μωρού.

Όσοι έχουν παιδιά, γνωρίζουν οτι μία στιγμή να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους, είναι ικανά να κάνουν οτιδήποτε μπορεί να τους θέσει σε κίνδυνο.

Έτσι, παραλίγο να την πατήσει μία μητέρα στις ΗΠΑ, όταν ο 2 ετών γιος της, μαζί με τον 17 μηνών αδελφό του, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την πόρτα του δωματίου όπου έπαιζαν και να βγουν στον κήπο.

Εκεί, χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς, ανέβηκαν στην πισίνα και έπεσαν μέσα. Μόνο που ο μεγάλος μπορούσε να έχει το κεφάλι του έξω από το νερό, σε αντίθεση με τον μικρότερο.

Ο Τζέιλαν προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδελφό του, όμως δεν μπορούσε και έτσι βγήκε έξω από την πισίνα και κατευθύνθηκε στο σπίτι για να ειδοποιήσει την μητέρα του, δείχνοντας της την πόρτα στο κήπο και λέγοντας το όνομα του Αλάντζα.

Εκεί τότε κατάλαβε οτι κάτι κακό είχε συμβεί, έτρεξε στο κήπο και έβγαλε αμέσως το μωρό από την πισίνα που ήταν με το κεφάλι μέσα στο νερό, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Του έκανε τεχνητές αναπνοές, ενώ η αδελφή της τηλεφώνησε για ασθενοφόρο... Οι στιγμές του video είναι κυριολεκτικά σοκαριστικές, όμως το καλό είναι πως ο μικρός μετά από 5 λεπτά επανήλθε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News