Από θαύμα ζει σκύλος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Κόσμος
Από θαύμα ζει σκύλος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε κυριολεκτικά μία ανάσα πριν το θάνατο, καθώς βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ είχε φρικτούς πόνους, καθώς η σφαίρα προχώρησε στη σπονδυλική στήλη.

Έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί και κανείς δεν γνώριζε αν θα επιβιώσει μετά, ωστόσο το θαύμα έγινε και σήμερα ζει ευτυχισμένο με την οικογένειά του.

Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο πίτμπουλ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, που επί δύο μέρες σφάδαζε στον πόνο. Φύλακας άγγελός του ένας κάτοικος της περιοχής, που άκουσε τις φωνές και τα κλάματα του και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ο σκύλος είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι και από το κεφάλι αυτή έφτασε στη σπονδυλική στήλη. Η σφαίρα έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα όμως κανείς δεν ήξερε αν θα επιβιώσει μετά το χειρουργείο.

Το θαύμα ωστόσο έγινε και ο σκυλάκος τα κατάφερε και τώρα είναι υγιής και δυνατός.

Σήμερα, είναι ένα ευτυχισμένο πιτμπουλ που ζει μαζί με την οικογένειά του και δεν χορταίνει τα χάδια και τα φιλιά.

Μπορεί να μην του αρέσει να μένει μόνο του, όμως οι άνθρωποι που το υιοθέτησαν, φροντίζουν να μην τον αφήνουν πολύ ώρα μόνο του και προτεραιότητά τους είναι να του προσφέρουν τη στοργή και την αγάπη που τόσα χρόνια είχε στερηθεί…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News