Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Ένας τραυματίας

Κόσμος
Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια - Ένας τραυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό οι αρχές στην πόλη PalmDale στην Καλιφόρνια από πυροβολισμούς σε σχολείο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα.

Μαθητές αναφέρουν πως υπάρχει ένας ένοπλος μέσα στο σχολείο.

Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως υπάρχει ένας τραυματίας από πυροβολισμούς και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ την είδηση επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο δίκτυο Fox News.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους χώρους του σχολείου αλλά και τους γύρω δρόμους και ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Σημειώνεται πως η πόλη Palmdale απέχει περίπου μία ώρα από το Λος Άντζελες.

Στο twitter υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις από μαθητές του σχολείου στα οποία αναφέρουν πως υπήρξαν πυροβολισμοί εντός του σχολείου από κάποιον μαθητή, πληροφορία που οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν ακόμη.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, όπως μεταδίδει το skai.gr, ένα άτομο έχει τεθεί υπό κράτηση.

Νεότερες πληροφορίες μιλούν για ακόμη έναν ελαφρά τραυματία ο οποίος πήγε μόνος του σε τοπικό νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί πιθανότατα έπεσαν στις 7 το πρωί τοπική ώρα, μισή ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Ο σερίφης της περιοχής τόνισε στα ΜΜΕ πως βρέθηκε στο σχολείο ένα όπλο ενώ ο τραυματίας φέρει τραύμα από σφαίρα στο χέρι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο Σερίφης τόνισε παράλληλα πως έχει συλληφθεί για το περιστατικό ένας λατίνος έφηβος, με τα αμερικανικά μέσα να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα παιδί 14 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News