Κόσμος

Μην του κλέψουν την Μπριζίτ φοβάται ο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι τόσο ερωτευμένος με την Μπριζίτ, που φοβάται μήπως την χάσει, αυτό λίγο πολύ αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Perisien, στο κυριακάτικο φύλλο της.

Η εφημερίδα που έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γάλλο Πρόεδρο και τη σύζυγό του, μετά και την επίσκεψή του ζεύγους Μακρόν στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων σχολιάζει ότι ποτέ ένα προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας δεν ήταν τόσο κοντά

Η εφημερίδα επίσης κάνει αναφορά στην δυνατή αγάπη του 40χρονου Εμανουέλ Μακρόν για την 65χρονη σύζυγό του τώρα, καθηγήτριά του κάποτε.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας μιλούν για το προεδρικό ζεύγος άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν και κάνουν την έκπληξη, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν είναι η Μπριζίτ που φοβάται μήπως χάσει τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ, αλλά ο Εμανουέλ Μακρόν που φοβάται μήπως χάσει την Μπριζίτ. «Ο Εμανουέλ είναι πολύ ερωτευμένος. Όχι στ' αλήθεια ζηλιάρης. Αλλά προσέχει τι κάνει εκείνη, ποιον κοιτάζει. Τη βρίσκει τόσο εξαιρετική, φοβάται πως θα του την κλέψουν», αποκάλυψε στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος Μακρόν είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα επειδή «πάντα φροντίζει την σύντροφό του».

Στο αφιέρωμα μιλούν και υπουργοί του Μακρόν, με την υφυπουργό Ισότητας Μαρλέν Σιαπά να λέει: «Αυτή είναι για εκείνον τα πάντα. Η φράση που άκουγα περισσότερο από τον πρόεδρο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν "Πού είναι η Μπριζίτ;"».

Το δημοσίευμα της Le Parisien, σύμφωνα με το iefimerida.gr καταλήγει στο ότι η Μπριζίτ Μακον έχει γίνει η αγαπημένη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, κάτι, μάλιστα που επιβεβαιώνεται από τις πολλές επιστολές που φθάνουν συνεχώς στο γραφείο της. Η Μπριζίτ Μακρόν είναι μια «αδιαμφισβήτητη» προσωπικότητα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, τονίζει.

 

 

  

Σχόλια