Μια Κρητικιά... «σερίφης» στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Κόσμος
Μια Κρητικιά... «σερίφης» στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ διοικεί τομέα του Μανχάταν και μιλάει για το πως άλλαξε επάγγελμα αλλά και την...κλασική Ελληνίδα μάνα της.

Μια Κρητικιά στη... Νέα Υόρκη . Διοικεί τον 17ο τομέα της αστυνομίας σε περιοχές του Μανχάταν της Νέας Υόρκης και έχει καταγωγή από την Κάλυμνο και την Κρήτη .

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ είναι παιδί μεταναστών με περηφάνια για την Ελλάδα και αποκαλύπτει ,γιατί επέλεξε να αλλάξει επάγγελμα και να ακολουθήσει καριέρα αστυνομικού σε μια πόλη όπως την Νέα Υόρκη .

Όπως αναφέρει η κα Παπαμιχαήλ μιλώντας ανέφερε μιλώντας στο New Greek tv«ο πατέρας μου είναι από Κάλυμνο και η μητέρα από Χανιά. Είναι τώρα δύο χρόνια που επισκέφθηκα πρώτη φορά την Ελλάδα. Δεν είχα πάει ως παιδί στην Ελλάδα. Ωστόσο ξέρω ελληνικά και οι γονείς μου δεν μιλούν αμερικάνικα» .

Από νοσοκόμα...αστυνομικός

Αρχικά ακολούθησε το επάγγελμα της νοσοκόμας όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν της ταίριαζε και άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση.

Όπως σημειώνει «κάθε μέρα κάποιος πέθαινε, κάθε μέρα κάποιος ήταν άρρωστος. Δεν το άντεχα αυτό. Σαν αστυνομικός δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα, κάθε μέρα συμβαίνει κάτι άλλο.».

Η μητέρα ως κλασική Ελληνίδα μάνα περιμένει εναγωνίως να παντρευτεί η κόρη και της τηλεφωνεί κάθε μέρα. Μάλιστα οι γονείς της γνωρίστηκαν στο πλοίο που θα τους οδηγούσε στο αμερικανικό όνειρο.

To video του New Greek tv

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News