Σοκ: Αιμομίκτης πατέρας σκότωσε την κόρη του και το μωρό τους

Κόσμος
Σοκ: Αιμομίκτης πατέρας σκότωσε την κόρη του και το μωρό τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κονέκτικατ με έναν άνδρα, ο οποίος παράτησε τη γυναίκα του για να συνάψει σχέση με τη βιολογική του κόρη, με την οποία απέκτησαν και ένα μωρό, στη συνέχεια σκότωσε εκείνη, το μωρό και μετά αυτοκτονεί.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρικιαστική ιστορία αιμομιξίας, η οποία αποκαλύφθηκε το 2017 και είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, ο 43χρονος Steven Pladl είχε δώσει για υιοθεσία την κόρη του όταν ήταν ακόμα βρέφος. Η κόρη του 20 ετών πλέον άρχισε να τον αναζητά.  

Όταν συναντήθηκαν ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Εκείνος άφησε τη γυναίκα του και σύναψε σχέση με την βιολογική του κόρη. Καρπός του αρωστημένου τους έρωτα ήταν ένα μωρό.

Ωστόσο η γενική κατακραυγή φαίνεται να επηρέασε την κόρη και ζήτησε την διάλυση αυτής της σχέσης. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για την ίδια, το μωρό της και τον 43χρονο άνδρα και πατέρα της.

Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη. Η 20χρονη κόρη του, την οποία παντρεύτηκε παράνομα τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε νεκρή στο Κονέκτικατ μαζί με τον θετό της πατέρα, τον 56χρονο Anthony Fusco και το μόλις επτά μηνών αγοράκι που το ζευγάρι απέκτησε τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι που ζούσαν μαζί πατέρας και κόρη στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο 43χρονος πριν αυτοκτονήσει, είχε τηλεφωνήσει στην μητέρα του για να της πει που θα βρει η αστυνομία τα πτώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News