Φρίκη στην Ιαπωνία: Είχε φυλακισμένο το γιό του σε κλουβί για 20 χρόνια

Κόσμος
Φρίκη στην Ιαπωνία: Είχε φυλακισμένο το γιό του σε κλουβί για 20 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας πατέρας παραδέχτηκε ότι κρατούσε το γιο του, επί 20 ολόκληρα χρόνια, φυλακισμένο σε ένα ξύλινο κλουβί.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 73χρονο Γιοσιτάνε Γιαμασάκι ως ύποπτο για τον εγκλεισμό του γιου του, ο οποίος σήμερα είναι 42 ετών, στο σπίτι τους στην πόλη Σάντα της περιφέρειας Χιόγκο, δήλωσε στο AFP ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο γιος του ήταν υποχρεωμένος να ζει μέσα σε ένα ξύλινο κλουβί ύψους ενός μέτρου και μήκους 1,8, σε ένα προκατασκευασμένο σπιτάκι δίπλα στην κυρίως κατοικία.

Ο ύποπτος φέρεται ότι ομολόγησε την ενοχή του.

"Υποχρέωσα τον γιο μου να ζει μέσα σε ένα κλουβί για περισσότερα από 20 χρόνια επειδή έχει διανοητικά προβλήματα και ήταν άτακτος", είπε ο πατέρας σε τοπικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το δημόσιο δίκτυο NHK.

Ο πατέρας είπε ότι τάιζε τον γιο του και του επέτρεπε να κάνει μπάνιο κάθε δεύτερη μέρα. Ο γιος, που δεν κατονομάστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα σε σταθερή κατάσταση αλλά υποφέρει από κύφωση, μετέδωσε το ΝΗΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News