Μεθυσμένος ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια

Κόσμος
Μεθυσμένος ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε μία Ελληνοκύπρια, όταν ο Βρετανός ηθοποιός, Χάρι Γκούντγουιν Σιμς, την έσπρωξε με βία το περασμένο Σάββατο και ενώ η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από την αδερφή της, όπου είχε μετέβη για τις προετοιμασίες για το Πάσχα.

Πρόκειται για την 80χρονη Ουρανία Λάμπρου, μία Κύπρια που ζούσε στην Βρετανική πρωτεύουσα και η οποία πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε έπειτα από σπρώξιμο που δέχθηκε από μεθυσμένο Βρετανό, ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας Kentish Town του βορείου Λονδίνου.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έσπρωξε με βία την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να κτυπήσει στο κεφάλι.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, από το οποίο έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, αλλά δυο μέρες μετά επανεισήχθη και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στο μοιραίο την επομένη.

Μάλιστα, η κόρη της άτυχης γυναίκας, Κάρολ Παναγή, δήλωσε στη Daily Mail: «Η μητέρα μου είχε αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.», σημειώνεται ότι η 80χρονη ήταν μητέρα 6 παιδιών, ενώ είχε 16 εγγόνια και 14 δισέγγονα.

«Επέστρεφε στο σπίτι [σημ. η Ουρανία Λάμπρου] έπειτα από την επίσκεψή της στην αδερφή της, Ρίτα, όπου είχε πάει για να προετοιμαστούν για την ημέρα του Πάσχα. Βγήκε από το λεωφορείο και το συμβάν συνέβη την ώρα που ετοιμαζόταν να περάσει απέναντι το δρόμο για να έρθει στο σπίτι», είπε η κόρη της για την ημέρα του ατυχήματος.

Εναντίον του δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και επίθεση με ξυλοδαρμό.

Κρατήθηκε με διάταγμα δικαστηρίου και αναμένεται ότι θα εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου τον ερχόμενο μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Daily Mail

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News