ΗΠΑ: 9χρονος σκότωσε την 13χρονη αδερφή του εξαιτίας video game

Κόσμος
ΗΠΑ: 9χρονος σκότωσε την 13χρονη αδερφή του εξαιτίας video game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα 13χρονο κορίτσι στο Μισισίπι των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε από τον 9χρονο αδελφό του με αφορμή ένα βίντεο γκέιμ, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι άρπαξε ένα όπλο που υπήρχε στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η αδελφή του αρνήθηκε να του δώσει την κονσόλα του παιχνιδιού για να παίξει.

Ο 9χρονος φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του από πίσω και η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο της.

Τοπικός σερίφης ανακοίνωσε χθες ότι το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Μέμφις. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς περιήλθε στην κατοχή του αδελφού της το όπλο και ποιες είναι οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσει ο μικρός.

"Είναι μόλις εννέα ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό σε βίντεο γκέιμς ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία", δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ.

Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όταν συνέβη το περιστατικό.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News