Νεκρός έμπειρος ακροβάτης του Cirque du Soleil- σκληρό video

Κόσμος
Νεκρός έμπειρος ακροβάτης του Cirque du Soleil- σκληρό video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπειρος ακροβάτης του Cirque du Soleil έχασε τη ζωή του από την πτώση του στο κενό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του το περασμένο Σάββατο στην Φλόριντα, ανακοίνωσε χθες η θεατρική εταιρεία.

Ο Γιαν Αρνό, ο οποίος εργαζόταν στο τσίρκο για 15 χρόνια, έπεσε την ώρα που παρουσίαζε το ακροβατικό του νούμερο στο πλαίσιο της παράστασης VOLTA του Cirque du Soleil στην Τάμπα.

Ο ακροβάτης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η εταιρεία.

"Όλη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι συγκλονισμένη και συντετριμμένη από αυτήν την τραγωδία", δήλωσε ο πρόεδρος του Cirque du Soleil Entertainment Group Ντανιέλ Λαμάρ.

"Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα επικεντρωθούμε στην υποστήριξη της οικογένειας του Γιαν και των εργαζομένων μας, ιδιαίτερα της ομάδας της VOLTA", πρόσθεσε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο Αρνό και άλλος ένας ακροβάτης παρουσίαζαν ένα συνηθισμένο τους ντουέτο, ταλαντευόμενοι πάνω στην σκηνή, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Tampa Bay Times.

Ο Αρνό δεν κατάφερε ξαφνικά να πιάσει τον κρίκο από τον οποίο κρατιώταν και έπεσε στο κενό.

Το Cirque du Soleil ανακοίνωσε ότι ματαίωσε άλλες δύο παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει στην Τάμπα και σημείωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως με την έρευνα των αρχών για το δυστύχημα.

Ο Αρνό δεν είναι ο πρώτος ακροβάτης που χάνει τη ζωή του στη διάρκεια παράστασης του Cirque du Soleil. Η Σάρα Γκιγιάρ είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια παράστασης στο Λας Βέγκας το 2013, όταν γλίστρησε και έπεσε στο κενό χωρίς την ασφάλεια του συρμάτινου σκοινιού που την συγκρατούσε.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News