Κόσμος

Βίντεο- ντοκουμέντο: Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας στις ΗΠΑ

Tο βίντεο απεικονίζει τη στιγμή της κατάρρευσης της πεζογέφυρας στην Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τέσσερα άτομα, αναρτήθηκε στο Twitter και σε άλλα social media.

Το βίντεο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Miami Herald, τραβήχτηκε από κάποιον ο οποίος παρακολουθούσε την εικόνα από την κάμερα ασφαλείας και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Η πεζογέφυρα που  κατέρρευσε χθες  στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντας, σε έναν αυτοκινητόδρομο με έξι λωρίδες κυκλοφορίας, είχε ως  αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια πολλά οχήματα που περνούσαν από κάτω.

Η γέφυρα συνδέει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντας με την πόλη Σουιτγουόερ και είχε εγκαινιαστεί πριν από λίγες ημέρες, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Δεν είχε ωστόσο ανοίξει ακόμη για το κοινό.

Το κανάλι CBS Miami πρόβαλε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πυροσβέστες να σκαρφαλώνουν στα συντρίμμια ενώ την ίδια ώρα νοσηλευτές δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες στον δρόμο. Ένας μεγάλος γερανός και πολλά ασθενοφόρο βρίσκονταν στην περιοχή για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων και να απομακρύνουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα πάντα με τις εικόνες που μετέδιδε το CBS Miami, η γέφυρα καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία οχήματα.

 

Σχόλια