Κόσμος

Μωρό και μητέρα βρήκαν φρικτό θάνατο από έναν χαλασμένο ανελκυστήρα

Την απόλυτη φρίκη έζησε μητέρα, που είδε να συνθλίβεται το μωρό της μπροστά στα ίδια της τα μάτια, λίγα λεπτά πριν αφήσει και εκείνη την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός ανελκυστήρα που είχε πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ασανσέρ μπλόκαρε μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου ορόφου. Η 38χρονη μητέρα Ναταλία Σιμόνοβα, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να σπρώξει το καροτσάκι του γιου της Βλαντιμίρ μέσα από το κενό.

Το καροτσάκι εγκλωβίστηκε στην πόρτα και ξαφνικά ο ανελκυστήρας άρχισε να κινείται πάνω – κάτω με αποτέλεσμα να συνθλίψει το μωρό.

Η μητέρα έμενε στον ένατο όροφο και είχε ξεκινήσει για να κάνει μια βόλτα με τον μικρο. Πανικόβλητη τηλεφώνησε στον σύζυγό της, Όλεγκ, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους στην Κριμαία.

«Με κάλεσε από τον ανελκυστήρα, φωνάζοντας και κλαίγοντας ότι το μωρό μας ήταν νεκρό». Ο πατέρας και ένας συγγενής έτρεξαν και μαζί με άλλους γείτονες άνοιξαν την πόρτα, απεγκλωβίζοντας το παιδί και το καρότσι.

«Ο γιος μου ήταν συμπιεσμένος μαζί με το καρότσι του» είπε ο πατέρας. «Νόμιζα ότι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός. Μόλις βγάλαμε το καροτσάκι, ο ανελκυστήρας ξαφνικά άρχισε να ανεβαίνει και σκότωσε και τη γυναίκα μου».

 

Πηγή: eleytherostypos.gr

Σχόλια