Κόσμος

Κύπρια… θησαυρίζει πουλώντας το μητρικό της γάλα

Σε μία… ιδιαίτερη επιχειρηματική κίνηση έχει προχωρήσει τους τελευταίους 7 μήνες μία 24χρονη γυναίκα στην Κύπρο.

Η Ραφαέλα Λάμπρου γέννησε τον γιο της Άγγελο πριν από επτά μήνες και σύντομα διαπίστωσε ότι το γάλα που παρήγαγε ήταν τόσο πολύ, που δεν είχε αρκετό χώρο για να το αποθηκεύει.

Έτσι άρχισε να διαφημίζει και να πουλά το γάλα της μέσω του διαδικτύου σε αγνώστους, και μέχρι στιγμής έχει βγάλει περίπου 15.000 ευρώ, διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 500 λίτρα γάλα!

Η νεαρή υπάλληλος ξενοδοχείου εξηγεί ότι αρχικά δώριζε το γάλα της σε γυναίκες που είχαν προβλήματα με τον θηλασμό. Έπειτα όμως πρόσεξε στο διαδίκτυο ότι υπήρχε ενδιαφέρον από άνδρες για το μητρικό γάλα, είτε ως «super food» στο πλαίσιο του χτισίματος μυών είτε για... φετιχιστικούς λόγους.

Σήμερα η Ραφαέλα, η οποία ζει με τον σύζυγό της Αλέξη και τα δύο τους παιδιά, στέλνει καθημερινά στην πελατεία της γάλα, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα οικογενειακά τους έσοδα, αφού η νεαρή γυναίκα χρεώνει περίπου 3 ευρώ για 100 γραμμάρια γάλακτος.

Πλέον η Ραφαέλα θηλάζει on demand με την απόλυτη υποστήριξη, όπως η ίδια λέει, του συζύγου της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η ίδια έχει φτιάξει και έναν ιστότοπο όπου διαφημίζει το γάλα της και στον οποίο δέχεται παραγγελίες.

Σχόλια