Πέθανε ο Captain, το σκυλί που κοιμόταν 11 χρόνια στο μνήμα του αφεντικού του

Κόσμος
Πέθανε ο Captain, το σκυλί που κοιμόταν 11 χρόνια στο μνήμα του αφεντικού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφερε να εντοπίσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά όχι μόνο το νεκροταφείο, αλλά και τον τάφο του αφεντικού του.

Ήταν ο σκύλος που είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο. ‘Ήταν ο πιστός σύντροφος ενός άνδρα που δεν τον άφηνε ποτέ από κοντά του. Το 2006 ο Μιγκέλ Γκουζμάν, ο άντρας που είχε αγοράσει τον σκύλο όταν ήταν κουταβάκι για να τον κάνει δώρο στο γιο του πέθανε.

Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός που τον φώναζαν Captain, ήταν 4 ετών, όταν αυτός πέθανε. Μόλις πέθανε ο Μιγκέλ Γκουζμάν, ο Captain εξαφανίσθηκε. Η οικογένεια πίστεψε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή είχε σκοτωθεί.

Λίγους μήνες μετά από την κηδεία του Μιγκέλ Γκουζμάν, ο διευθυντής του νεκροταφείου, ανέφερε ότι ένας σκύλος περιφέρεται στο νεκροταφείο. Μετά ανέφερε ότι ο σκύλος αυτός βρίσκεται μπροστά στον τάφο του Γκουζμάν. Εκεί μένει όλη τη μέρα και πάνω στο μνήμα του κοιμάται.

Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του Γκουζμάν, αλλά απέκλεισαν το ενδεχόμενο να είναι ο Captain γιατί το σπίτι τους με το νεκροταφείο είναι πολύ μακριά. Δεν φαντάστηκαν ότι ο Captain είχε διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μέχρι να εντοπίσει που βρίσκεται το αφεντικό του.

Η ιστορία αυτή είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο. Οι συγγενείς του θανόντος, δεν είχαν το σκύλο μαζί τους όταν έγινε η κηδεία και δεν μπορούσαν να φανταστούν πως μπόρεσε να εντοπίσει το αγαπημένο του αφεντικό.

Και όμως ο Captain κατάφερε να εντοπίσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά όχι μόνο το νεκροταφείο αλλά και τον τάφο. Και πάνω σ αυτόν τον τάφο κοιμόταν για 11 ολόκληρα χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες ο σκύλος πέθανε από γηρατειά πάνω στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News