Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 12χρονο κορίτσι στην Ουκρανία

Κόσμος
Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 12χρονο κορίτσι στην Ουκρανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τραγικοί γονείς βρήκαν μόνο το κατακερματισμένο κορμάκι της κόρης τους μετά από αναζήτηση που πραγματοποίησαν καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι

Αγέλη σκύλων κατασπάραξαν κυριολεκτικά ένα κορίτσι από την Ουκρανία, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο. Σοκαρισμένοι οι γονείς βρήκαν ώρες μετά το κορμάκι του παιδιού τους κατακερματισμένο από τα ζώα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το protothema.gr, τα αδέσποτα σκυλιά που ήταν σε αγέλη, επιτέθηκαν στο 12χρονο κορίτσι και κυριολεκτικά την κατασπάραξαν: Εκοψαν τις σάρκες της σε κομμάτια και την έφαγαν, με αποτέλεσμα οι γονείς της να βρουν το κορμί της ώρες μετά, κατακερματισμένο από τα ζώα.

Η Λίζα Καναρέικινα επέστρεφε στο σπίτι της στο Κάρτσιζσκ του Ντονέτσκ, διασχίζοντας μια έρημη περιοχή. Οι γονείς της είδαν πως το παιδί τους αργούσε και άρχισαν να την ψάχνουν στην διαδρομή που συνήθιζε να κάνει, όταν εντόπισαν το άψυχο και διαλυμένο σώμα της...

Τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι τα σκυλιά της επιτέθηκαν σαν πεινασμένη λύκοι και την ξέσκισαν, ενώ το χιόνι στο σημείο ήταν βαμμένο κόκκινο από το αίμα της. Αναφέρουν ακόμα ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την υπόθεση, πολλά αδέσποτα στην περιοχή θανατώθηκαν, ώστε να διαπιστωθεί τι υπήρχε στο στομάχι τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News