default-image

Ινδία: Βίασαν 20χρονη με σιδερένια ράβδο

Κόσμος
Ινδία: Βίασαν 20χρονη με σιδερένια ράβδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση βιασμού με σιδερένια ράβδο, από συμμορία αντρών, μίας 20χρονης γυναίκας από την Ινδία, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρέθηκε από περαστικούς σε περιοχή της West Bengal με τα έντερα να κρέμονται έξω από το σώμα της.

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες, μία από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις βιασμού που έχουν αντιμετωπίσει οι αρχές της Ινδίας, σε μία χώρα που τα σεξουαλικά εγκλήματα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, παρ' ότι οι ποινές για τους δράστες έχουν αυστηροποιηθεί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε τουλάχιστον 18 ώρες και είναι θαύμα, για την κατάστασή της, που μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο.

Η περιγραφή του πολίτη που την εντόπισε, είναι σοκαριστική: «Παρατήρησα μία γυναίκα να είναι πεσμένη στο έδαφος, δίχως να έχει τις αισθήσεις της. Της έριξα νερό στο πρόσωπο και πετάχτηκε. Τότε παρατήρησα ότι τα έντερά της είχαν βγει και προεξήχαν από τα γεννητικά της όργανα. Τότε μου είπε ότι μία ομάδα αντρών την απήγαγε στο χωριό Ντεχαμπάντ και τη βίασαν κατ' επανάληψη».

Οι γιατροί που την παρακολούθησαν, δήλωσαν ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Η κατάστασή της, ωστόσο, παραμένει κρίσιμη και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News