default-image

Άδεια γάμου με τις αποσκευές μόλις φτάσετε στο Λας Βέγκας

Κόσμος
Άδεια γάμου με τις αποσκευές μόλις φτάσετε στο Λας Βέγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιάζεστε να παντρευτείτε; Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν άδεια γάμου ενώ βρίσκονται ήδη στο καρουσέλ της παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου του Λας Βέγκας, της πόλης που είναι αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις της γαμήλιας τελετής με συνοπτικές διαδικασίες.

Η κομητεία του Κλαρκ, η Αρχή που χειρίζεται τις υποθέσεις γάμου στο Λας Βεγκας, άνοιξε για μερικές ημέρες ένα προσωρινό γραφείο έκδοσης αδειών γάμου στο διεθνές αεροδρόμιο McCarran. Το γραφείο αυτό είχε κατακλυστεί το Σάββατο από πάμπολλα ζευγάρια.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έκαναν αυτή την υπηρεσία γιατί είναι πολύ πιο αγχωτικό να φθάνεις στο αεροδρόμιο, στη συνέχεια να πηγαίνεις στο γραφείο της κομητείας και να περιμένεις", εξήγησε η Στέφανι που ταξίδεψε από το Ντάλας, της πολιτείας του Τέξας, για να παντρευτεί την Κίσα. Με αυτή την "καινοφανή" υπηρεσία, η διαδικασία είναι ανώδυνη και πράγματι γρήγορη. Συνεπώς, είναι κάτι πολύ πρακτικό".

Το συγκεκριμένο προσωρινό γραφείο αναμένεται να λειτουργήσει έως τις 17 Φεβρουαρίου. Εκδίδει την άδεια γάμου αντί 77 δολαρίων που ισχύει παντού στο Λας Βέγκας, συμπεριλαμβανομένων των Cannabis Chapel, Elvis Chapel, Chapel in the Clouds, Viva Las Vegas Wedding Chapel.

H βιομηχανία του γάμου αποφέρει περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην τοπική οικονομία και η κομητεία του Κλαρκ εκδίδει περίπου 80.000 άδειες γάμου ετησίως, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη κομητεία των ΗΠΑ.

Σχεδόν 1.500 από αυτές εκδίδονται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Φέτος, αναμένεται να γίνουν πολλοί γάμοι αύριο, 14 του μηνός, γιατί η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει δύο ημέρες πριν από την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η οποία συμπίπτει με την έναρξη ενός Σαββατοκύριακου τριών ημερών για τους Αμερικανούς.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News