Μόσχα: Συνετρίβη αεροσκάφος με 71 επιβαίνοντες - video σοκ

Κόσμος
Μόσχα: Συνετρίβη αεροσκάφος με 71 επιβαίνοντες - video σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκροί είναι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σήμερα κοντά στην Μόσχα, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε, μετά την απογείωσή του στην περιοχή της Μόσχας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  

Το αεροσκάφος ΑΝ-148, της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, με 71, 65 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος, χάθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του, από αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η συντριβή έγινε 7-10 λεπτά μετά την απογείωσή του και δυστυχώς η συντριβή ήταν πολύ σφοδρή για να υπάρχει ελπίδα για τους 71 επιβαίνοντες. Τα αίτια της συντριβής, παραμένουν άγνωστα.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται πληθώρα χερσαίων όσο και εναέριων ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, αναφέρουν πως το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος έχει εντοπιστεί από αέρος. Και συγκεκριμένα στην εξοχή κοντά στη Μόσχα.

«Βρίσκεται στο έδαφος στην περιφέρεια Ramensky. Οι διασώστες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο», δήλωσε ακόμη η πηγή. Νωρίτερα, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοίνωσε πως έστειλε πολυμελείς ομάδες διάσωσης στο σημείο της συντριβής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News