default-image

Iσπανία: Πονούσε το στομάχι 11χρονης και...γέννησε μωρό

Κόσμος
Iσπανία: Πονούσε το στομάχι 11χρονης και...γέννησε μωρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 11χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό σε νοσοκομείο στη Μούρθια της Ισπανίας, μετά την εισαγωγή της λόγω «έντονου πόνου στο στομάχι».

Οι γονείς της κοπέλας κάλεσαν ασθενοφόρο πιστεύοντας πως η κόρη τους πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα στο έντερό της λόγω του έντονου πόνου που ένιωθε.

Αλλά όταν έφτασαν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου La Arrixaca την Παρασκευή, οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Οι νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν πως το μωρό μάλιστα ήρθε τόσο σύντομα που δεν πρόλαβε να μπει καν στην αίθουσα τοκετού, αλλά τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία τους.

Ούτε οι γονείς γνώριζαν την εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Cadena Ser», ούτε το κορίτσι, ούτε οι γονείς της με καταγωγή από τη Βολιβία, γνώριζαν την εγκυμοσύνη.

Οι νοσοκομειακές αρχές ειδοποίησαν τις αστυνομικές και κοινωνικές υπηρεσίες για να διερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες η 11χρονη έμεινε έγκυος και να καθορίσουν αν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση.

Το κορίτσι, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, πάντως δεν είναι η νεότερη μητέρα που έχει καταγραφεί στην Ισπανία. Τον Οκτώβριο του 2010, μια 10χρονη γέννησε σε νοσοκομείο της Χερέθ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News