Βραζιλία: 19χρονη φοιτήτρια δημοπρατεί την αγνότητά της

Κόσμος
Βραζιλία: 19χρονη φοιτήτρια δημοπρατεί την αγνότητά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τη φτωχή οικογένειά της, η 19χρονη φοιτήτρια Ρόζαλι Πίνο, αποφάσισε να δημοπρατήσει την παρθενιά της με αρχική τιμή τα 300.000 ευρώ.

Η 19χρονη Ρόζαλι Πίνο λέει ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και πολλές φορές δεν έχει χρήματα ούτε για ένα πιάτο φαγητό.

Η νεαρή φοιτήτρια υποστηρίζει, ακόμα, ότι ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε σε επιχειρήση που θέλει να δημιουργήσει αφού πρώτα ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού και η πιο σημαντική επαφή που είχα ήταν μόνο μερικά φιλιά» λέει η ίδια για να δείξει ότι είναι ακόμα... άσπιλη.

Η 19χρονη δημιούργησε, μάλιστα, τη δική της ιστοσελίδα προκειμένου να διεξάγει τη δημοπρασία λέγοντας ότι έχει και «χτύπημα» με 500.000 ευρώ καθώς η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο.

Στόχος της, όπως η ίδια τον έχει ορίσει, είναι το τίμημα να φτάσει τα 850.000 ευρώ. «Θα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή» προσθέτει με χαρά.

Η Ρόζαλι έχει θέσει, τέλος, 10 όρους για τους υποψήφιους αγοραστές ανάμεσα στους οποίους και ότι το ραντεβού θα διαρκέσει το πολύ 12 ώρες. Παράλληλα αναφέρει ότι ο αγοραστής θα πρέπει να φοράει προφυλακτικό και να μην πάσχει από κάποιο νόσημα, να μην φωτογραφίζει/βιντεοσκοπεί το ραντεβού και να μην χρησιμοποιεί βία.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News