Σοκ στη Βρετανία: Βίασε 4χρονη γιατί την πέρασε για... 18!

Κόσμος
Σοκ στη Βρετανία: Βίασε 4χρονη γιατί την πέρασε για... 18!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν, άραγε, όρια στην ανοχή για το βιαστή ενός 4χρονου κοριτσιού; Για έναν βιαστή που ομολόγησε ότι στιγμάτισε ένα 4χρονο κοριτσάκι, διότι νόμιζε πως είναι... 18 ετών, ποια ανοχή μπορεί να υπάρξει;

Και όμως, στο Μάντσεστερ της Βρετανίας τα όρια της ανοχής αποδεικνύονται εξαιρετικά ελαστικά. Ο 22χρονος Κόνραντ Πρίτσαρντ αποφυλακίστηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά την καταδίκη του για το βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσιού, το οποίο πίστευε πως είναι η... 18χρονη babysitter του!

Ο 22χρονος καταδικάστηκε για το βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού, στο οποίο, όπως αποδείχθηκε, επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της, στο Σάλφορντ και ειδικότερα, την ώρα που κοιμόταν στην κούνια της. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι μπέρδεψε το παιδί με τη 18χρονη κοπέλα που το πρόσεχε!

Το δικαστήριο του Μάντσεστερ τον καταδίκασε με 32 μήνες κάθειρξη, μία ποινή που μετατράπηκε σε 16 μήνες εγκλεισμού και σε άλλους 16 μήνες παροχή εργασίας στο δημόσιο.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο... προκλητική, καθώς ο 22χρονος δράστης φέρεται να είχε συμμετάσχει σε ληστεία καταστήματος, πριν μεταβεί σε παμπ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του εγκλήματος. Στην παμπ συναντήθηκε με ένα άλλο άτομο και ακολούθως εισέβαλε στο σπίτι του 4χρονου κοριτσιού.

Στο δικαστήριο, η μητέρα του παιδιού περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες την εμπειρία της. «Άκουσα μία κραυγή από το δωμάτιο του παιδιού και αμέσως έτρεξα στον πάνω όροφο. Εκεί αντίκρισα τον Κόνραντ Πρίτσαρντ γυμνό, να προσποιείται πως κοιμάται δίπλα στην 4χρονη κόρη μου, στην κούνια της. Τότε έτρεξε να φύγει, περνώντας από ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού, πριν βγει έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν συνελήφθη, ο 22χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχε την εντύπωση πως κοιμήθηκε με μία ενήλικη κοπέλα. Το ίδιο υποστήριξε και ο δικηγόρος του στο δικαστήριο.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News